Kvinnlig skönhet är snart ett måste : 2014-02-26

Bröst transplantationer växer i antal varje år och det förefaller en trend bland allt yngre kvinnor att eftersträva ett fylligt ideal. Byst (se www.drgabriella.se) ger status och status ger ett bättre jobb med bättre betalning vilket innebär att många unga kvinnor ser en bröstförstoring inte bara som en personlig förändring utan även en hjälp med sin karriär. Detta låter helt sjukt egentligen att ett skönhets ingrepp eller rättare sagt en operation skall leda till bättre betalning och de unga kvinnor som accepterar sina kroppar som de är och följer en naturlig linje kommer att bli eftersatta. Tidigare har vi tittat snett på Korea som är ett av de länder där skönhetsideal har gått allra längst – där är det ett avslut krav att operera sig o tjejerna vill ha ett vettigt jobb med vettig betalning. Närplastik, bukplastik eller bröstimplantat är vardag och ju färre ingrepp man gjort ju mer suspekt blir man i andras ögon – galet!

Comments are closed.